Požega-Jakšić 098 235 295

More Website Templates @ TemplateMonster.com. November12, 2012!

 

 

Obratite nam se s povjerenjem i naši će djelatnici izvršiti brzu i kvalitetnu zamjenu stakla na Vašem vozilu.

Ne trošite svoje dragocijeno vrijeme u potrazi za staklom. Na pravom ste mjestu! U našem prodajnom servisu imamo raspoloživu zalihu zamjenskih vjetrobranskih, zadnjih i bočnih stakala za sve tipove osobnih, gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.

 

Nudimo usluge najma raznih TERETNIH I PUTNIČKIH kombi vozila TE OSOBNIH VOZILA. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za krakoročne i dugoročne najmove. Ujedno možete zatražiti raniju rezervaciju i tako dobiti dodatni popust na najam.
Ukoliko Vam je kombi prevelik nudima najam MANJIH VOZILA po pristupačnoj cijeni.

 

Prijevoz i vuča vozila, objedinjuje prijevoz vozila u unutarnjem i međunarodnom prometu i prijevoz i zbrinjavanje oštećenih i neispravnih vozila kao vučna služba i pomoć na cesti. Surađujemo sa većim brojem servisa i radionica. Bavimo se i ostalim prijevozom, kao što su selidbe, kombi prijevoz, dostava i sl. Ta se vozila mogu i unajmiti, po danu ili satu, sa ili bez vozača.

 

U našoj širokoj ponudi šatora i opreme ćete zasigurno naći nešto, što trebate za trenutke koje želite podijeliti sa svojim prijateljima i rodbinom (vjenčanja, djevojačke-momačke večeri, krštenja, pričesti, krizme i razne druge proslave). Na vama je da odaberete mjesto postavljanja, šator i opremu, a mi ćemo se potruditi da, bez vašeg truda, sve to pripremimo onako kako ste to vi zamislili.
Slijedom potreba i zahtjeva tržišta i klijenata nudimo Vam mogućnost najma rashladnih vozila za sve prigode i Vaše potrebe. Naša vozila zadovoljavaju apsolutno sve kriterije prijevoza i rashlađivanja hrane i pića, kako u režimu vožnje tako i mirovanja. Temperaturni režim naših hladnjača seže do -30 stupnjeva Celzija.